Nova edició Barometro Industrial 2023 (7ª Edició)
18/12/2023

ompleta el següent qüestionari sobre la teva perspectiva de la situació del sector industrial en conjunt, com a professional de referència al nostre Col·legi.


La teva informació serà tractada de forma totalment confidencial, i amb l'única finalitat d'obtenir una visió generalitzada i plural de la situació actual i les perspectives de futur, que es veuran reflectides a la cinquena edició del “Baròmetre Industrial” del COGITI – Càtedra Internacional COGITI d'Enginyeria i Política Industrial (UCAM), corresponent al 2021, per a l'elaboració del qual comptem novament amb la col·laboració del Consell General d'Economistes d'Espanya. L'informe pretén ser un document de referència del sector, que sens dubte posicionarà el nostre col·lectiu com un agent social de rellevància a l'àmbit Industrial.

Igual que l'any passat, a tots aquells que emplenen l'enquesta, se'ls obsequiarà amb un xec regal de 20 euros per utilitzar a qualsevol curs de la plataforma de formació e-learning del COGITI (a excepció dels cursos d'idiomes i la formació síncrona), que es realitzi abans del 30/06/2024. Així mateix, se'ls obsequiarà novament amb la gratuïtat, inicial o renovació, a l'Acreditació DPC Enginyers fins a la finalització del mes de juny de 2024.

L'enquesta es tancarà a les 23.59 del dia 13 de desembre, amb l'objecte de processar i analitzar els resultats, i poder preparar-los per a la presentació als mitjans de comunicació.

Enllaç a l'enquesta: https://cogiti.es/barometro-industrial-2023


La teva opinió és molt important per a nosaltres, per tant esperem comptar amb la teva inestimable col·laboració