CONVENIS I DESCOMPTES PROFESSIONALS


Enginyers Lleida té sotscrits diferents convenis i acords comercials amb empreses i entitats, per facilitar l’accés dels col·legiats a serveis i descomptes comercials.

Software-Tècnics:

Imagen de la Carta

Arktec software informàtic de gran utilitat per als enginyers industrials.


Imagen de la Carta

Energy Auditor tecnologia especialitzada amb l’App d’Auditoria Energètica.

Conveni

Imagen de la Carta

CYPE Enginyers Lleida, a traves de COGITI, ha realitzat un conveni amb CYPE Ingenieros Catalunya per oferir descomptes de fins al 80%.

Comanda

Imagen de la Carta

dmELECT desenvolupa software que dona solucions a projectes d’una forma segura,fàcil i immediata.

Conveni Podràs observar la relació de programes d'instal·lacions en edificació,urbanització,instal·lacinos tèrmiques,etc. en l'adquisició del producte esta sotmesa a la verificació del col·legiat per part del CETILL.


Imagen de la Carta

IMVENTA desenvolupa i comercialitza software tècnic per a enginyeria,arquitectura i edificació, prestant serveis d'assessoria tecnològica.

Conveni IMVENTA oferta a tots els col·legiats del CETILL,l'adquisició dels seus programes informàtics amb un descompte del 15% de descompte sobre la tarifa vigent en la compra de les primeres llicències en modalitat de permanent.En el document adjunt podras observar les condicions del conveni. L'adquisició del producte estarà sotmesa a la verificació de la col·legiació per part del CETILL.


Imagen de la Carta

El TCQ EXPRÉS és una versió limitada del Mòdul de pressupostos i condicions tècniques i del Mòdul d’estudis de seguretat i salut de l’aplicació informàtica TCQ2000.

Oferta col·legiats

Oferta paquets col·legiats


Imagen de la Carta

PREOC PREMETI Oferim als col·legiats un preu exclusiu pels programes per la base de preus de la construcció i el programa de medicions i pressupost.

Més Informació


Imagen de la Carta

El DL Abstract és un aplicació que permet tenir a l’abast tota la legislació vigent. Funciona per mitjà d’un sistema de fitxes que faciliten la consulta de directives, lleis, decrets, ordres i resolucions.

Un sistema de fitxes facilita la consulta de directives, lleis, decrets, ordres, resolucions i ordenances municipals.
El DL Abstract és un aplicació que permet tenir a l’abast tota la legislació vigent. Funciona per mitjà d’un sistema de fitxes que faciliten la consulta de directives, lleis, decrets, ordres i resolucions.
L’eina té les prestacions següents:
Cercador de normativa
Classificació temàtica a dos nivells
Zona geogràfica: Unió Europea, Espanya, Catalunya i resta de Comunitats Autònomes
Paraules o frases
Dates de publicació
Número de les disposicions
Avís personalitzat de les novetats per correu electrònic, a partir de la definició per part dels usuaris dels temes i àmbits geogràfics d’interès.
Servei de consultes en l’àmbit del servei: aplicació de la normativa, vigència d’una norma o disposició, etc., sol·licitud de textos d’ordenances municipals.
El servei té un cost anual de 40 euros/any +21% IVA que s’hauran d’abonar al Col·legi mitjançant transferència bancària.
En cas d'estar interessat en el servei caldrà fer la petició a cetill@cetill.cat.
Un cop activat el servei, s'hi podrà accedir des del web del Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya.


Imagen de la Carta

COGITI Com a membre els col·legiats/des d’Enginyers Lleida poden accedir als serveis del Consejo.


Formació:

Imagen de la Carta

Enginyers Lleida té convenis amb entitats i plataformes de formació professional
UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Consulteu el catàleg formatiu

I altres convenis amb entitats professionals. Els cursos inclosos en aquests convenis mencionats, seràn publicats periòdicament al web.


Assegurances:

Imagen de la Carta

Conveni Pons Pujol El conveni té per objectiu emmarcar i coordinar l'actuació de les dos entitats en assessorament i activitats dins dels camps de la gestió dels riscos de l'enginyeria.

Conveni Els interessats us podeu descarregar els requisits i característiques del conveni per als col·legiats.


Imagen de la Carta

Mútua Madrileña. Els col·legiats/des poden accedir a bonificacions en la contractació de productes i serveis


Imagen de la Carta

L’Assegurança Internacional de Malalties Greus de Best Doctors li dóna accés als millors metges i hospitals del món, inclou 53.000 especialistes de prestigi (40 especialitats i 430 subespecialitats). En cada cas, designem l’expert seleccionant en funció de l’especialitat, subespecialitat, patologia i particularitats que presenten.
Amb una cobertura per despeses mèdiques, viatge i allotjament de fins a 750.000 €. Sense límits d’estada ni franquícies i per només per 7 €/mes.


Imagen de la Carta

Cia. Zurich Gaudeix de les millors cobertures en l'assegurança Zurich i beneficia't d'una oferta exclusiva per a tu i els teus familiars directes: Fins a 5 mesos gratuïts en la teva assegurança d'Auto, Llar i Despatx. Més de 1.400 mutualistes ja l'han contractat. Aprofita aquesta oportunitat limitada fins al gener del 2015 i truca ara al 902.108.656


Imagen de la Carta

Sanitas a l’avantguarda del desenvolupament tecnològic, ofereix a col·legiats/des les cobertures més innovadores i una xarxa assistencial de qualitat, amb els hospitals i centres mèdics més importants d’Espanya, a preus bonificats.


Entitats Financeres:

Imagen de la Carta

Banc Sabadell Pr els avantatges de tenir un compte professional.


Descomptes comercials:

Imagen de la Carta

Osteolleida Els col·legiats obtindran un 15% de descompte sobre el preu final en els seus serveis a tots els col·legiats d’aquest col·legi incloent les seves respectives parelles i fills.

Més Informació


Imagen de la Carta

Convenis amb Agències de Viatges

Conveni Air France amb la Intercol·legial Codis de descompte directe per a col·legiats que ofereixen en vols europeus 30€ de descompte en Economy i en intercontinentals 50€ en economy, 150 en premium economy i 250€ en business.

A més del programa de punts, Air France (+Delta, KLM i Alitalia) tenen el programa BlueBiz per empreses i autònoms, programa gratuït que ofereix crèdits (1 crèdit = 1 €) S'acorda que tots els col-legiats que cumplimentin el formulari per BlueBiz, inscrivint-se gratuïtament se'ls obsequiaran 100 crèdits (=100€ per volar amb aquestes companyies). Això és acumulable als descomptes

Barceló Viatges (Dep.grups - Francesc Tersa) Carme, 49 - LLEIDA Tel 973 222 700 Descomptes fins a un 7% en paquets de vacances majoristes propis i determinats creuers segons antelació de la compra i un 5% en paquets propis i altres sense antelació


Imagen de la Carta

Contracte entre Enginyers Lleida i CEPSA STAR DIRECT Tots el col·legiat d'Enginyers Lleida, poden sol·licitar gratuïtament la targeta CEPSA STAR DIRECT i gaudir dels seus avantatges i descomptes. Acumulable amb altres targetes
Arrel del conveni signat entre CEPSA, Enginyers Lleida i la Intercol·legial us notifiquem que com a membres d'aquesta, podeu gaudir de les condicions d'aquest conveni.
Ja podeu sol·licitar la targeta CEPSA STAR DIRECT i gaudir dels avantatges i descomptes que se us ofereixen:
6,0 cèntims/litre en la gamma de Star
7,5 cèntims/litre en la gamma Óptima

Altres avantatges:
És completament gratuïta
No es requereix la presentació d'avals
Es compatible amb altres descomptes (Visa CEPSA Por que Tú Vuelves i El Club Carrefour)
Permet desgravar-se l'IVA
Per sol·licitar la targesta únicament t'has de descarregar el formulari/contracte adjunt, emplenar i signar i enviar a CEPSA. Si disposes de signatura elèctrònica, (DNIe o similar) únicament has d'enviar el formulari degudament omplert a csdpdm@cepsa.com.
En cas de no disposar de signatura digital, signar manualment el formulari, escanejar i enviar a sdpdm@cepsa.com, adicionalment s'enviarà per correu postal el formulari
original signat a:
Cepsa CARD SL, Paseo de la Castellana 259-A CP:28096 Madrid
En 10 dies, aproximadament rebreu la targeta al vostre domicili i ja podreu garudir dels descomptes que us ofereix

Més Informació

Formulari /Contracte CEPSA STAR DIRECT

Presentació CEPSA STAR DIRECT


Imagen de la Carta

Convenis amb Hotels software informàtic de gran utilitat per als enginyers industrials.

Conveni Room Leader amb la Intercol·legial Descomptes en hotels, 15% de descompte en reserves hoteleres de Room Leader, del grup Hotusa

Programa de descompte Business Travel By Meliá Hotels International Central de reserves Meliá: 902144444
Mitjançant l'Agència de viatjes habitual. Per donar-se d'alta en aquest programa de fidelitat


Imagen de la Carta

Hotelius Club Pertànyer a un col·lectiu d'empleats i disposar de beneficis al club


Imagen de la Carta

SinergiaUpgrade Descomptes d'entre el 20 i el 25 % respecte a la tarifa general d'Adaptació Incial

Recollida d'Informació presencial de l'empresa i el seu anàlisi
Identificació i anàlisi dels tractaments existents que puguin contenir dades de caràcter personal.
Identificació del Responsable de Seguretat del tractament de dades
Sistemes d’accés a les dades de caràcter personal Identificació persones que tenen accés a les dades de caràcter personal Procediments tècnics i organitzatius, copies de seguretat, recuperació dades, destrucció i registres d’incidències.
Realització del document de seguretat
Redacció de les clàusules legals de manera personalitzada a les necessitats de l’entitat que permetin la recollida de dades de caràcter personal
Redacció de procediments que permetin donar compliment als diferents drets de disposició i ús de les dades de caràcter personal
Redacció dels acords de confidencialitat del personal laboral
Redacció protocols bones pràctiques
Redacció acord de confidencialitat amb altres prestadors de serveis que tingui accés a dades de caràcter personal
Redacció clàusules legals a documents.
Anàlisi i adequació de la pàgina web (si en disposa) i de la política de Cookies.

Anàlisi de la pagina web
Estudi del tractament de les dades de caràcter personal a través d’internet
Adaptació de la pàgina web als requisits legals-

Entrega del certificat d’adequació
Possibilitat de contractació del servei de manteniment anual

El conveni garanteix un descompte d'entre el 20-25% (100€ de descompte) respecte a la tarifa disponible d'Adaptació Inicial per a empreses fins a 10 treballadors.
Per accedir a aquest conveni caldrà posar-se en contacte en qualsevol dels següents mètodes:

Telèfon: 606287878
Correu electrònic: asesor@sinergiaupgrade.com
Caldrà proporcionar nom i cognoms o el nº de col·legiat de la persona que sol·licita el servei.

Cartell Conveni Enginyers Lleida-SinergiaUpgrade


Imagen de la Carta

GIMNÀS ROYAL LLEIDA

Els col·legiats/des d’Enginyers Lleida gaudiran dels següents avantatges
Amb l’acord assolit els col·legiats/des queden exempts del pagament de matrícula.
Col·legiats: quota reduïda de 52 euros.
Familiars: poden optar a un descompte de fins al 10% respecte de la tarifa escollida i vigent en cada moment.

Per accedir a aquest servei caldrà acreditar la col·legiació del titular a través d’un certificat col·legial vigent. Per tant, tots els interessats en acollir-vos a aquest conveni cal que sol·liciteu el vostre certificat col·legial a cetill@enginyerslleida.cat


Altres Descomptes Comerciales: