BENVINGUDA


directivo
El Col·legi d'Enginyers Graduats i Tècnics Industrials de Lleida ENGINYERS LLEIDA és una corporació de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia.

El Col·legi procura aglutinar totes les activitats necessàries per tal d’aconseguir una millor formació dels nostres col·legiats i col·legiades, els hi oferim assessorament laboral,fiscal i juridic així com les activitats socials més adients per aconseguir un veritable agermanament entre tot el nostre col·lectiu entre molts altres serveis.

ENGINYERS LLEIDA s'enfronta al desafiament de crear una institució que sigui inclusiva i accessible, on tots treballem àrduament per construir un Col·legi que inspiri confiança i fomenti un sentit de pertinença, perquè cada individu pugui experimentar un orgull genuí en formar part de la nostra comunitat.
"Felicitem-nos tots per l'esforç conjunt i solidari, avançant dia rera dia per la millora del nostre col-lectiu, manifestem la nostra voluntat permanent de treballar per la societat i pel nostre país."

Ramón Grau Lanau

Decano

HISTÒRIA DEL COL·LEGI


El Col·legi és una corporació amb més de 50 anys d'història, la nostra realitat que té els seus inicis a les tertúlies del Cafè La Rosa del Carrer Major. Als anys 1946-1950 es trasllada al local de la Plaça de Catalunya fins al 1972 i es consolida a la Rambla de Francesc Macià, per constituir-se patrimonialment al Carrer Bisbe Ruano a partir del 1976, arribant fins als nostres dies, instal·lant-lo ens el 19 de Octubre de 1991 al nou local del Carrer Aribau número 8 de Lleida.

El nostre agraïment a aquelles persones, entitats i companys que han fet possible que Cetill sigui una realitat històrica de present i amb molt de futur.

El nostre Col·legi ha experimentat una transició cap a l'era digital, actualitzant les nostres eines, plataformes i sistemes tecnològics. Aquesta transformació ens ha permès millorar els nostres serveis i oferir als usuaris una experiència d'alta qualitat i aconseguir agilitzar els nostres processos. En resum, ens hem embarcat en un procés de canvi i modernització amb l'objectiu de brindar el millor servei possible a la nostra comunitat i optimitzar les nostres operacions.
directivo